descarca smart software

 

Persoane fizice (utilizare acasa pe un singur calculator).

Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra am initiat un program de licentiere pentru utilizatorii cu un volum mediu si redus de activitate. Acestea pot achizitiona licente cu valabilitatea de 1 an la pretul de 400 Ron. Avantajele acestui fel de licentiere sunt:

- dreptul de utilizare a programelor noastre (toate modulele) pe durata contractului;

- actualizari gratuite pe intreaga durata de valabilitate a contractului;

- asistenta tip tichet raportare erori on-line cu raspuns in maxim 3 zile lucratoare.

- salvari zilnice de date, in format criptat, pe unul dintre serverele noastre.

Societati comerciale

Preturi de achizitionare licente valabile in anul 2014:

  • SmartConta (Contabilitate, Gestiune, Imobilizari ...)  - 2500 Ron.

  • SmartSal (Salarii, Resurse Umane)  - 1000 Ron.

NOU!!! Daca achizitionati pachetul "Birou Financiar Contabil" (SmartConta + SmartSal) beneficiati de o reducere de  500 Ron.

Toate aplicatiile noastre sunt versiuni pentru retea/internet si ca preturile de mai sus includ licentierea pentru 5 calculatoare si un server. Asistenta si actualizarile sunt gratuite pentru 6 luni. Pretul de licentiere pentru  mai multe/mai putine calculatoare se negociaza.

Dupa expirarea perioadei de 6 luni puteti opta pentru una dintre urmatoarele posibilitati de colaborare cu societatea noastra, in functie de necesitatile dumneavoastra:

  • Contract lunar de asistenta ce include toate actualizarile legislative, asistenta telefonica tip call center si interventii on-line, explicatii si pregatire personal de cate ori se impune. Pretul mediu aplicat este de 300 ron/luna, insa poate sa difere in functie de nvelul dumneavoastra de activitate.

  • Contract anual de asistenta, in valoare de 1000 ron pe an, platibil in 2 rate. In acest pret intra toate actualizarile legislative si asistenta de tip tichet. Timp de raspuns garantat - 5 zile lucratoare.

  • Plata la interventie/update - plata se face la interventie, indiferent de natura acesteia si este de 250 ron/ora. Primele 15 minute sunt indivizibile.